Tort cu înger cu dovleac

Tort cu înger cu dovleac
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără lactate în cutia de rețete, Pumpkin Angel Cake ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 12 și costă 40 de cenți per porție. Acest desert are 171 de calorii , 5 g de proteine și 0 g de grăsime per porție. Mergeți la magazin și cumpărați făină de prăjitură, extract de vanilie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 23% , acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pumpkin Angel Food Cake , Pumpkin Layered Angel Cake și Pumpkin Angel Food Cake pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lăsați albușurile să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Cerneți făina, 1 cană de zahăr, scorțișoara și nucșoara împreună de două ori; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Pera Bosc, Curatata De Coaja Si Taiata Felii SubtiriPera Bosc, Curatata De Coaja Si Taiata Felii Subtiri
2 Linguri Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)2 Linguri Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)
2
Într-un castron mare, bate albușurile, crema de tartru, vanilia și sarea la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat zahărul rămas, aproximativ 1 lingură o dată, la mare putere până se formează vârfuri tari și lucioase și zahărul se dizolvă. Încorporați treptat amestecul de făină, aproximativ 1/2 cană o dată. Îndoiți dovleacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
(aroma Originala)(aroma Originala)
Nonpareils Argintii, Pentru DecorareNonpareils Argintii, Pentru Decorare
Pera Bosc, Curatata De Coaja Si Taiata Felii SubtiriPera Bosc, Curatata De Coaja Si Taiata Felii Subtiri
2 Linguri Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)2 Linguri Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)
Savuros, OptionalSavuros, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Cereale MueslixCereale Mueslix
3
Turnați ușor cu lingură într-un 10 inchi neuns. tigaie tub.
Echipamente pe care le vei folosi
1/8 Lingurita De Nucsoara, Proaspat Rasa Sau Macinata, Ochi1/8 Lingurita De Nucsoara, Proaspat Rasa Sau Macinata, Ochi
4
Tăiați aluatul cu un cuțit pentru a îndepărta pungile de aer.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Carne De Porc Preparată1/4 Cană Carne De Porc Preparată
5
Coaceți pe grătarul cel mai de jos al cuptorului la 350° timp de 40-45 de minute sau până când se rumenește ușor și întregul blat pare uscat. Întoarceți imediat tigaia; se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Baton De Ciocolata Cu Lapte, Tocata GrosierBaton De Ciocolata Cu Lapte, Tocata Grosier
1/8 Lingurita De Nucsoara, Proaspat Rasa Sau Macinata, Ochi1/8 Lingurita De Nucsoara, Proaspat Rasa Sau Macinata, Ochi
6
Treceți un cuțit în jurul părților laterale și a tubului central al tigaii.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Carne De Porc Preparată1/4 Cană Carne De Porc Preparată
1/8 Lingurita De Nucsoara, Proaspat Rasa Sau Macinata, Ochi1/8 Lingurita De Nucsoara, Proaspat Rasa Sau Macinata, Ochi
7
Se scoate pe o farfurie de servire.
8
Stropiți blatul tortului cu zahăr de cofetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Cremă De 10 Uncii2 Căni De Cremă De 10 Uncii

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Desertul poate fi combinat cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista