Tort Cu Unt De Mere
Dacă aveți în jur 1 oră și 10 minute pentru a petrece în bucătărie, Apple Butterscotch Tort ar putea fi un spectaculos lactate gratuit rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6 și costă 86 de cenți pe porție. Acest desert are 417 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, mere tarte, chipsuri de butterscotch și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort Cu Unt De Mere, Tort de mere cu sos de Butterscotch, și Tort Cu Inel De Mere-Butterscotch.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara.
Combinați zahărul, uleiul și ouăle; se amestecă în ingrediente uscate doar până se combină. Se amestecă merele, nucile pecan și 1/4 cană de chipsuri de butterscotch.
Se toarnă într-un 8-in uns. vas de copt pătrat.
Se presară cu restul de chipsuri de butterscotch.
Coaceți la 350 de euro timp de 40-45 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește pe un suport de sârmă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.