Tort Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată

Tort Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu unt de arahide cu ciocolată. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 339 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 15. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt de arahide, amestec de prăjituri cu ciocolată, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ciorchini De Arahide Cu Ciocolată, Nutella-pâine cu unt de arahide stratificată și învârtită {tort de pâine cu unt de arahide}, și Tort de ciocolată cu unt de arahide cu o glazură specială de unt de arahide.

Instrucțiuni

1
Presărați marshmallows într-un 13x9-in uns. tigaie de copt. Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, apa, untul de arahide, uleiul și ouăle; bate la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți pe mediu timp de 2 minute sau până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
BezeleBezele
Amestec De TortAmestec De Tort
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
2
Se toarnă peste marshmallows; se presară cu chipsuri de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
BezeleBezele
3
Se coace la 350 de minute pentru 30-35 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista