Tort cu ulei de măsline cu marmeladă de mandarină

Tort cu ulei de măsline cu marmeladă de mandarină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu ulei de măsline cu marmeladă de mandarină. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 386 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați 1 lingură de coajă de mandarină rasă fin, ouă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată cu ulei de măsline și mandarină, Marmeladă De Miere-Mandarină, și Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți o farfurie în congelator.
2
Tăiați mandarinele în sferturi, apoi îndepărtați cojile. Tăiați gros carnea, îndepărtând și aruncând orice semințe. Folosind o lingură, îndepărtați orice exces de miez din cojile de mandarină, apoi tăiați-le în benzi de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarinăMandarină
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
3
Așezați carnea portocalie, cojile și apa într-o cratiță cu fund mediu greu. Aduceți amestecul la fiert la foc mare, apoi reduceți focul la mediu și fierbeți, amestecând ocazional, până când cojile sunt fragede, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Se amestecă zahărul și se mărește căldura la mediu-mare. Se amestecă până când amestecul se îngroașă și se întunecă la culoare, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Pentru a testa marmelada, puneți 1 linguriță pe farfuria răcită și lăsați să se odihnească timp de 30 de secunde. Dacă, atunci când este înclinat, amestecul se mișcă doar ușor, marmelada se face. Dacă nu, continuați să gătiți, repetând testul plăcii la fiecare 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
6
Se răcește marmelada la temperatura camerei și se servește cu tort sau, se întinde pe tort răcit în timp ce marmelada este încă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
7
Pentru tort: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Ungeți tigaia rotundă de 9 inci cu 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Bateți zahărul și ouăle la viteză medie-mare până la galben pal și spumos, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
9
Adăugați coaja de mandarină, sarea, Zara și uleiul de măsline și bateți până se combină bine, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
MandarinăMandarină
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
10
Bateți împreună făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu într-un castron mic. Reduceți viteza mixerului la cea mai mică setare și adăugați amestecul de făină. Bateți doar până se combină, răzuind părțile laterale și fundul vasului cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Răzuiți aluatul în tigaia pregătită și coaceți până când testerul de tort introdus în centrul tortului iese curat, 30 până la 35 de minute
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Se răcește tortul în tigaie 10 minute, apoi se întoarce pe farfurie și se inversează pe suportul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Transferați tortul pe platoul de servire. Cerneti zaharul cofetarilor peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista