Tort cu ulei de măsline cu marmeladă de mandarină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu ulei de măsline cu marmeladă de mandarină. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 386 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați 1 lingură de coajă de mandarină rasă fin, ouă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată cu ulei de măsline și mandarină, Marmeladă De Miere-Mandarină, și Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o farfurie în congelator.
Tăiați mandarinele în sferturi, apoi îndepărtați cojile. Tăiați gros carnea, îndepărtând și aruncând orice semințe. Folosind o lingură, îndepărtați orice exces de miez din cojile de mandarină, apoi tăiați-le în benzi de 1/8 inch.
Așezați carnea portocalie, cojile și apa într-o cratiță cu fund mediu greu. Aduceți amestecul la fiert la foc mare, apoi reduceți focul la mediu și fierbeți, amestecând ocazional, până când cojile sunt fragede, aproximativ 30 de minute.
Se amestecă zahărul și se mărește căldura la mediu-mare. Se amestecă până când amestecul se îngroașă și se întunecă la culoare, 15 până la 20 de minute.
Pentru a testa marmelada, puneți 1 linguriță pe farfuria răcită și lăsați să se odihnească timp de 30 de secunde. Dacă, atunci când este înclinat, amestecul se mișcă doar ușor, marmelada se face. Dacă nu, continuați să gătiți, repetând testul plăcii la fiecare 2 minute.
Se răcește marmelada la temperatura camerei și se servește cu tort sau, se întinde pe tort răcit în timp ce marmelada este încă caldă.
Pentru tort: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Ungeți tigaia rotundă de 9 inci cu 1 lingură de ulei de măsline.
Bateți zahărul și ouăle la viteză medie-mare până la galben pal și spumos, 2 până la 3 minute.
Adăugați coaja de mandarină, sarea, Zara și uleiul de măsline și bateți până se combină bine, aproximativ 1 minut.
Bateți împreună făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu într-un castron mic. Reduceți viteza mixerului la cea mai mică setare și adăugați amestecul de făină. Bateți doar până se combină, răzuind părțile laterale și fundul vasului cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar.
Răzuiți aluatul în tigaia pregătită și coaceți până când testerul de tort introdus în centrul tortului iese curat, 30 până la 35 de minute
Se răcește tortul în tigaie 10 minute, apoi se întoarce pe farfurie și se inversează pe suportul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Transferați tortul pe platoul de servire. Cerneti zaharul cofetarilor peste tort.