Tort Cu Strat De Migdale De Caise
Această rețetă face 6 porții cu 903 calorii, 25g de proteine, și 68G de grăsime fiecare. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de zahăr granulat, conserve de caise, caise californiene și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Tort Cu Strat De Caise, Tort Cu Strat De Zmeură De Migdale, și Tort Ușor Cu Smântână De Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți 2 cercuri (8 inci) pe 1 foaie de hârtie pergament și un al treilea cerc pe a doua foaie. Întoarceți foile și puneți 2 foi de copt.
Pulse migdale cu 1 1/3 cani cofetari zahăr într-un procesor de alimente până la sol foarte fin (amestec va semăna cu nisip), 2 până la 3 minute.
Se transferă într-un castron mare și se cerne în restul de 2 căni de zahăr cofetari, apoi se amestecă până se combină bine.
Bateți albușurile cu sare într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie până când țin doar vârfuri moi.
Adăugați zahăr granulat puțin câte puțin, bătând, apoi creșteți viteza la mare și continuați să bateți până când albii țin vârfuri rigide, lucioase, aproximativ 3 minute.
Amestecați albușurile în amestecul de migdale până se încorporează complet (aluatul va fi gros), apoi împărțiți aluatul uniform între cercurile trasate pe foi de copt (aproximativ 1 2/3 căni pe cerc), netezind în runde groase de 1/2 inch.
Lăsați rundele să stea, neacoperite, la temperatura camerei până când vârfurile nu mai sunt lipicioase și se formează o crustă ușoară, aproximativ 30 de minute.
Puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 300 F.
Coaceți straturile de macaroon, schimbând poziția foilor de copt la jumătatea gătitului, până când macaroanele sunt crocante și marginile sunt abia aurii palide, aproximativ 25 de minute. Opriți cuptorul și lăsați macaroons să stea în cuptor 10 minute. Se răcește complet pe foi de copt pe rafturi, aproximativ 1 oră.
Fierbeți caisele uscate în apă într - o cratiță grea de 2 până la 3 litri, neacoperită, la foc moderat, amestecând ocazional, până când caisele sunt foarte moi și cea mai mare parte a lichidului este evaporată, aproximativ 15 minute. Se amestecă conservele, apoi se răcește complet.
Încălziți migdalele într-o tigaie grea uscată de 12 inci la foc moderat, amestecând frecvent, până când migdalele sunt fierbinți, dar nu sunt încă colorate, aproximativ 2 minute.
Adăugați zahăr de cofetărie și continuați să gătiți, amestecând și aruncând, până când migdalele sunt ușor prăjite și glazura de zahăr este caramelizată, aproximativ 3 minute. Transferați imediat migdalele pe o foaie mare de folie și întindeți-le în 1 strat cu o furculiță. Se răcește complet.
Chiar înainte de servire, bateți împreună mascarpone, smântână grea și Amaretto cu bătăi curățate la viteză medie până când sunt groase și netede, aproximativ 2 minute. Rezervați 1/4 cană de migdale praline, apoi pliați restul în cremă.
Puneți 1 strat de macaroon pe un platou și întindeți cu o treime de compot (aproximativ 1/2 cană), apoi întindeți o pătrime de cremă de mascarpone (aproximativ 3/4 cană) deasupra. Faceți un alt strat cu al doilea macaroon în același mod. Se acoperă cu macaroon rămas, compot rămas și smântână rămasă (1 1/2 căni), apoi se presară cu migdale de pralină rezervate.
* Straturile de Macaroon pot fi făcute cu 2 zile înainte și păstrate într-un recipient etanș, stratificat între hârtie pergament, la temperatura camerei.* Compotul de caise poate fi făcut cu 5 zile înainte și răcit, acoperit.* Migdalele Praline pot fi făcute cu 1 săptămână înainte și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.