Tort cu strat de ciocolată semidulce cu umplutură de cremă de vanilie
Tortul cu strat de ciocolată semidulce cu umplutură de cremă de vanilie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 762 calorii, 7g de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână făină universală, sare kosher grosieră, bicarbonat de sodiu și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 26%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort cu strat de ciocolată cu fursecuri și umplutură de cremă, Tort Cu Strat De Ciocolată Cu Umplutură De Cremă De Zmeură, și Tort Cu Strat De Mocha Cu Umplutură De Cremă De Ciocolată-Rom.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 buc. F. Unt trei tigăi de tort cu diametrul de 8 inci, cu laturile înalte de 1 1/2 inci. Linia de fund cu hârtie pergament rotund; unt pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți ciocolata într-un castron metalic așezat peste cratița cu apă clocotită. Se amestecă până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Bateti toate scop făină și următoarele 4 ingrediente în castron mediu. Folosind mixerul electric, bateți zahărul brun, untul și vanilia într-un castron mare pentru a amesteca (amestecul va fi sfărâmicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Umăr
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în ciocolată caldă topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
Se amestecă ingredientele uscate în 2 adaosuri alternativ cu zară în 1 adaos. Împărțiți aluatul între tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
6
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 23 de minute. Prăjituri răcoroase în tigăi 10 minute. Întoarceți prăjiturile pe raft; îndepărtați pergamentul. Se răcește complet prăjiturile. (Se poate face cu 1 zi înainte. Înfășurați prăjiturile în plastic și păstrați-le la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Așezați 2 linguri de apă rece într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Presărați gelatină fără aromă; lăsați să stea 10 minute pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Fără Aromă
3
Aduceți 1/2 cană cremă la fiert într-o cratiță mică grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați amestecul de smântână fierbinte în gelatina înmuiată; se amestecă până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
5
Se pune la frigider doar până la rece, amestecând frecvent, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Așezați 1 cană rămasă smântână răcită, zahăr pudră și extract de vanilie într-un castron mediu. Folosind mixerul electric, bateți până se formează vârfuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Rulou Cu Fructe Galben
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați amestecul de gelatină și bateți până se formează vârfuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
8
Așezați 1 tort pe carton rotund de 8 inci sau pe fundul tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
9
Întindeți jumătate din umplutură. Se acoperă cu al doilea tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Întindeți umplutura rămasă. Se acoperă cu al treilea tort. Se răcește pe carton rotund 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1
Aduceți smântâna și siropul de porumb la foc mic într-o cratiță mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați ciocolată; bateți până se omogenizează. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Așezați tortul pe raft, așezat într-o foaie mare de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Întindeți jumătate de ganache deasupra și părțile laterale ale tortului. Chill tort 1 oră. Reîncălziți ganache-ul rămas într-o cratiță mică la foc mic, până când este călduț, șoptind des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Se toarnă ganache peste tortul rece, răspândindu-se după cum este necesar pentru a acoperi partea superioară și părțile laterale. Se răcește până când ganache este setat, aproximativ 1 oră. (Se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.)
7
Tăiați forme de inimă de hârtie de diferite dimensiuni și aranjați tortul deasupra. Cerneti zaharul pudra peste. Ridicați cu grijă inimile din tort.