Nevoie de un desert vegetarian? Tortul cu smântână Pecan ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 82 de cenți pe porție. O porție conține 382 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, smântână, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort cu strat de smântână cu pecan fragil, Tort de pere cu smântână cu Streusel Pecan, și Tort De Cafea Cu Smântână Rapidă Cu Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, unt de cremă și zahăr până la lumină și pufos. Bateți ouăle, siropul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
2 Masline Umplute Cu Piment
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și Verde
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Combinați făina, nucile pecan și bicarbonatul de sodiu; adăugați la amestecul cremă alternativ cu smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De Cofetari
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Lorann Bucătărie Profesională®
3
Se toarnă 2 căni de aluat într-un 8-in. tigaie tub canelată acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Combinați ingredientele de umplere; presărați peste aluat. Se acoperă cu aluatul rămas.
5
Coaceți la 350 de minute timp de 35-40 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 15 minute; scoateți din tigaie într-un suport de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De Unt
Portocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Combinați ingredientele glazurii; stropiți peste tort.