Tort Mandarin Orange III este un vegetarian desert. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 501 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 6. 7 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați făină, portocale mandarine, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Pig Pickin ' Cake (Tort de portocale mandarine cu glazură de frișcă de ananas), Tort Cu Portocale Mandarine, și Tort Cu Portocale Mandarine.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie pătrată de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
Cuptor
2
Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu și sarea. Faceți o fântână în centru și adăugați oul, vanilia, portocalele mandarine și 1/2 cană de nuci tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine
Bicarbonat De Sodiu
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Nuci
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se toarnă aluatul într-o tigaie pătrată de 8 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
5
În timp ce tortul se coace, pregătiți sosul. Într-o cratiță medie, combinați zahărul brun, laptele și untul. se aduce la fierbere și se amestecă nuca de cocos și 1/2 cană de nuci. În timp ce este încă fierbinte, turnați peste tort imediat ce iese din cuptor.