Tort cu fructe cu nuci de Brazilia

Tort cu fructe cu nuci de Brazilia
Ai nevoie de un desert lacto-ovo-vegetarian fără lactate? Prajitura cu fructe cu nuci de Brazilia ar putea fi o reteta excelenta de incercat. Această rețetă face 3 porții cu 5423 de calorii, 82 g de proteine și 314 g de grăsime fiecare. Pentru 16,71 USD per porție, această rețetă acoperă 68% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită zahăr, făină, extract de vanilie și jumătate de nucă. Crăciunul va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei latino-americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Cu un scor de 89%, acest fel de mâncare este minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: fudge cu nuci braziliene, pâine cu nuci din Brazilia și prăjituri cu nuci braziliene.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți tăvi de 3 - 8 x 4 inci și tapetați-le cu pergament sau hârtie cerată.
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Bateți ouăle, sarea și vanilia împreună până când sunt foarte deschise și de culoare lămâie. Se amestecă zahărul, 1 cană de făină și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Puneți cireșele, nucile și curmalele într-un castron mare. Pudrați cu 1/2 cană de făină rămasă. Apoi amestecați amestecul de zahăr. Există foarte puțin aluat, ceea ce face din acesta un amestec foarte tare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
DateDate
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se amestecă cu mâinile.
5
Presă aluatul în formele de pâine pregătite.
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6
Coaceți timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Prajitura cu fructe funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Blanc de Bleu Cuvee Mousseux. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu este un vin premium din California Chardonnay, cu un plus de afine și este un vin spumant delicat rezervat sărbătorilor memorabile. Oferă arome seducătoare și efervescență aromatică proaspătă - pastelat viu cu afine. Toate acestea sunt conținute într-o sticlă impresionant de sexy, cu fler de bun gust. Fructele pentru Blanc de Bleu sunt cultivate în podgoriile liniștite din California de Nord, cunoscute pentru briza lor răcoroasă și limpede - condiții ideale pentru strugurii exclusivi și soluri care accentuează profund caracteristici aromate. Acest vin spumant se potrivește bine cu aperitive, sushi și mese foarte ușoare.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate74
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiCrăciun
Revista