Tort Cu Flan De Ciocolată
Reteta tort cu Flan de ciocolata este gata în aproximativ 2 ore și 20 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 242 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. 212 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de cremă de brânză —, lapte condensat, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort cu Flan de ciocolată {adică Magic Chocoflan!}, Flan De Arroz con Leche (Flan de budincă de orez), și Flanul Meu Simplu De Cremă (Flan Leche Filipinez) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o tigaie bundt de 12 căni cu spray de gătit adăugat cu făină sau ungeți tigaia cu scurtare și praf cu făină.
Se toarnă topping de caramel în tigaie.Pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor pachetului.
Se toarnă aluatul de tort în tigaia de tort peste toppingul de caramel.Fă flanul.
Se toarnă laptele condensat, evaporat și proaspăt într-un blender.
Adăugați cremă de brânză înmuiată, vanilie și ouă și amestecați sau procesați până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de flan foarte încet peste aluatul de tort.Pulverizați o foaie de folie de aluminiu cu spray de gătit (sau pur și simplu folosiți folie antiaderentă) și acoperiți bine tigaia cu folie. Acoperirea strânsă este foarte importantă. Puneți tigaia Bundt într-o tigaie mare și așezați-o pe raftul cuptorului și glisați-o.Turnați cu grijă apă fierbinte în tigaia mai mare la o adâncime de 2 inci (tigaia Bundt va sta în 2 inci de apă).
Coaceți timp de două ore.După două ore, scoateți tortul din apă și lăsați să se răcească timp de 15 minute. Îndepărtați folia de aluminiu. Inversați tortul pe o farfurie mare cu jantă. Toppingul de caramel ar trebui să curgă pe părți. Se răcește complet, apoi se dă la frigider.