Tort Cu Firimituri De Banane
Tortul cu firimituri de banane este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 12 porții cu 375 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, scorțișoară, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort De Firimituri De Ovăz Bananan, Tort De Gustare Cu Firimituri De Banane, și Tort De Gustare Cu Firimituri De Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru toppingul de firimituri: într-un castron mediu, amestecați făina, zaharurile și scorțișoara până se combină bine.
Stropiți untul topit peste amestecul de făină folosiți o furculiță pentru a încorpora și a forma o firimitură fină, nisipoasă (dacă preferați o firimitură mai compactă, consultați instrucțiunile de mai sus). Pune deoparte.
Mutați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 350 F. vas de grăsime și făină.
Pentru tort: într-un castron mediu, amestecați făina, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu și sarea. Pune deoparte.
Bateți împreună Zara și vanilia într-un castron mic sau o cană de măsurare. Pune deoparte.
Într-un castron mare sau castron de un stand mixer crema de unt și zahăr împreună. Bateți ouăle, pe rând, răzuind părțile laterale pentru a încorpora complet fiecare adăugare.
Adăugați jumătate din amestecul de făină în aluat, amestecați pe mediu pentru a încorpora, repetați procesul adăugând amestecul de zară și făina rămasă. Se amestecă piureul de banane până se combină.
Se toarnă în tigaia pregătită și se acoperă cu firimituri.
Coaceți până când tortul se rumeneste și un tester de tort introdus în mijloc iese curat, aproximativ 50 până la 60 de minute.
Scoateți din cuptor pentru a se răci.
În timp ce tortul se răcește, amestecați rapid ciocolata și smântâna într-un castron mic, apoi transferați amestecul într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund mic. Odată ce tortul s—a răcit timp de aproximativ 20 de minute, pipetați ciocolata în linii diagonale ondulate pe suprafața tortului-va dura câteva ore pentru ca ciocolata să se întărească. Acoperiți și depozitați resturile până la trei zile.