Tort Cu Cremă Boston

Tort Cu Cremă Boston
Tortul cu cremă Boston necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 53 de cenți pe porție, primești un desert care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 262 calorii. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată semidulce, lapte, amestec de budincă de vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Încearcă Tort De Înger Cu Cremă Din Boston, Tort De Plăcintă Cu Cremă Din Boston, și Tort De Plăcintă Cu Cremă Din Boston pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor pachetului, adăugând extract de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De LămâieExtract De Lămâie
2
Se toarnă într-un 9-in uns și făinat. tigaie rotundă de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Coaceți la 350 de euro timp de 25 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigaie într-o grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Într-un castron, amestecați laptele și budinca timp de 2 minute; la frigider. Într-o cratiță grea sau cuptor cu microunde; topiți ciocolata și untul, amestecați până se omogenizează. Se amestecă zahărul cofetarilor până se sfărâmă. Se amestecă apă fierbinte, câte 1 linguriță, până se omogenizează. Împărțiți tortul în două straturi orizontale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Amestec De BudincăAmestec De Budincă
CiocolataCiocolata
UntUnt
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
5
Răspândiți budinca pe stratul inferior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Așezați al doilea strat peste budincă.
7
Se toarnă glazura de ciocolată deasupra, lăsând-o să stropească părțile laterale. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De CiocolatăGlazură De Ciocolată

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista