Tort cu crema espresso
Tortul cu cremă espresso durează aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 24 g de grăsimi și un total de 377 de calorii . Pentru 98 de cenți pe porție , primești un desert care servește 8. Îți este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână apă, cacao de copt, lichior de cafea și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Crem Puffs with Espresso Cream Fil , Espresso Coffee Cake Muffins andChocolate Espresso Cupcakes With Mocha Buttercream .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați pudra de espresso în apă; rece. Se amestecă brânza.
Într-un castron mic, bate smântâna până când începe să se îngroașe. Adăugați treptat zahărul de cofetă; bate pana se formeaza varfuri moi. Se amestecă 1/2 cană de smântână în amestecul de brânză; se amestecă cu smântâna rămasă.
Serviți crema de mascarpone cu prăjitura.
Stropiți fiecare porție cu lichior și pudrați cu cacao.