Tort cu condimente de mere cu glazură de zahăr brun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu condimente de mere cu glazură de zahăr brun. O porție conține 348 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 58 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare, bicarbonat de sodiu, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Mere Cu Glazură De Zahăr Brun Caramel, Tort De Mere Și Afine Cu Glazură De Zahăr Brun, și Tort Cu Condimente De Mere Cu Glazură De Zahăr Brun.
Instrucțiuni
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți la 163°. pulverizați tigaia Bundt cu 12 căni cu spray antiaderent. Cerneti faina si urmatoarele 6 ingrediente intr-un bol mediu.
Scurgeți merele rase în strecurătoare. Folosind mâinile sau prosopul de bucătărie, stoarceți excesul de lichid din mere. Măsurați 2 căni de mere rase.
Folosind mixerul electric, bateți untul, ambele zaharuri și coaja de lămâie într-un castron mare până când este pufos. Bateți în ouă, câte 1.
Se amestecă în vanilie și suc de lămâie. Bateți în amestecul de făină.
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți tortul până când testerul introdus lângă centru iese curat, aproximativ 1 oră. Se răcește în tigaie pe raft 20 de minute.
Se amestecă toate ingredientele într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu-mare până când zahărul se dizolvă și amestecul ajunge să fiarbă. Reduceți căldura la mediu; bateți până când glazura este netedă, aproximativ 1 minut.
Se ia de pe foc. Inversați tortul pe suportul setat peste foaia de copt. Folosind frigarui mici, găuri pierce peste tot de sus de tort cald.
Se toarnă glazura deasupra, permițându-i să fie absorbită înainte de a adăuga mai mult. Tort rece 30 de minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei.