Tort Cu Bulgăre De Zăpadă
Tortul cu bulgăre de zăpadă este un fără gluten rețetă cu 16 porții. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 283 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați baker ' s angel flake coconut, budincă instant cu aromă de vanilie jell-O, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Tort Cu Bulgăre De Zăpadă, Tort Cu Bulgăre De Zăpadă Cu Nucă De Cocos, și Tort Uriaș Cu Bulgăre De Zăpadă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F.
Pregătiți aluatul de tort, în 2-1/2-qt. castron rezistent la cuptor, conform instrucțiunilor de pe ambalaj; răzuiți partea bolului. Bateți crema de brânză, oul și zahărul granulat până se omogenizează bine; lingura în centrul aluatului în castron.
Coaceți 1 oră 5 min. sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Tort rece în castron 10 min. Slăbiți tortul din castron cu cuțitul; inversați pe grătar.
Scoateți vasul. Tort rece complet.
Între timp, bateți amestecul de budincă uscată, zahărul pudră și laptele într-un castron mediu cu biciul 2 min. Se amestecă biciul rece. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Așezați tortul pe farfurie; îngheț cu amestec de budincă. Acoperiți cu nucă de cocos. A se păstra la frigider.