Tort Cu Ananas Peachy Cu Susul În Jos
Peachy ananas cu susul în jos tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 15 și costă 8,26 USD pe porție. O porție conține 974 calorii, 19g de proteine, și 15g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de tort betty, untul, jumătățile de piersici în sirop greu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos, Cea mai bună prăjitură cu ananas cu susul în jos...are Rom, și Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). În tigaie de 13x9 inci, topiți untul în cuptor.
Scoateți din cuptor; presărați zahăr brun uniform peste unt.
Așezați jumătățile de piersici pe prosoape de hârtie pentru a absorbi lichidul; se usucă.
Așezați cireșul maraschino în centrul fiecărei jumătăți de piersică; așezați partea tăiată în jos pe zahărul brun (cireșele vor fi pe fund). Lingurați ananasul în jurul piersicilor.
Adăugați suficientă apă în sucul de ananas rezervat pentru a măsura 3/4 cană. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, amestecul de suc, uleiul și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Se toarnă aluatul peste piersici și ananas; se întinde cât mai uniform posibil.
Coaceți 45 până la 53 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul tortului iese curată și partea superioară este maro auriu intens. Rulați imediat cuțitul în jurul părții tigaiei pentru a slăbi tortul.
Așezați placa de servire rezistentă la căldură cu susul în jos pe tigaie; întoarceți tigaia și farfuria. Lăsați tigaia peste tort 1 minut, astfel încât toppingul să poată stropi peste tort. Se răcește 30 de minute.
Se servește cald sau rece. A se păstra acoperit la frigider.