Tort clasic de nucă de cocos ANGEL FLAKE
Prajitura cu cocos clasic ANGEL FLAKE este un desert care serveste 18. O portie din acest fel de mancare contine aproximativ 3g de proteine, 10g de grasimi si un total de 221 de calorii. Pentru 34 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 20 ar spune că a fost perfect. Vă este adus de Allrecipes. Va fi un succes la evenimentul de Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Dacă aveți la îndemână topping rece, budincă cu aromă de vanilie și umplutură de plăcintă, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 20%. Acest scor este destul de prost. Rețetele similare includ prajitura clasică de nucă de cocos ANGEL FLAKE, prăjitura clasică cu mâncare de înger și prăjitura clasică cu mâncare înger.
Instrucțiuni
Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe ambalaj; se amestecă 2/3 cană de nucă de cocos.
Se toarnă uniform în două tavi rotunde de 9 inci.
Coaceți conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se răcește în tigăi 10 min.; scoateți pe rafturi de sârmă. Răciți complet prăjiturile.
Turnați laptele într-un bol mediu.
Adăugați amestecul uscat de budincă și zahărul. Bateți cu telul de sârmă 2 min. sau pana se omogenizeaza bine. (
Amestecul va fi gros.) Se amestecă ușor toppingul. Se da la frigider 15 min.
Pune un strat de tort pe farfuria de servire; întindeți deasupra 1 cană de amestec de budincă.
Se presara cu 3/4 cana din nuca de cocos ramasa; acoperiți cu al doilea strat de tort.
Ungeți partea superioară și laterală cu amestecul de budincă rămas; presați nuca de cocos rămasă în amestecul de budincă. Dați la frigider cel puțin 1 oră. Păstrați resturile la frigider.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Prajitura cu nuca de cocos functioneaza foarte bine cu Crema de Sherry, Porto si Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "