Tort Bundt Cu Dovleac Cu Smântână

Tort Bundt Cu Dovleac Cu Smântână
Smântână dovleac Bundt tort este un vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 642 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 7 minute. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, sare, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Smântână Dovleac Streusel Bundt Tort, Tort cu smântână-ciocolată Bundt 4, și Tort Bundt Cu Smântână Cu Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți și făinați tava Bundt cu 12 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
CuptorCuptor
1
Combinați zahărul brun, scorțișoara și ienibaharul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați în unt cu blender de patiserie sau două cuțite până când amestecul este sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Combinați făina, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu. Bateți zahărul granulat și untul într-un bol mare al mixerului până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Adăugați ouă pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
3
Adăugați dovleac, smântână și extract de vanilie; se amestecă bine. Bateți treptat în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
SmântânăSmântână
DovleacDovleac
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Pentru a asambla: puneți jumătate din aluat în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Presărați Streusel peste aluat, nepermițând Streusel să atingă părțile laterale ale tigaiei. Se acoperă cu aluatul rămas. Asigurați-vă că stratul de aluat atinge marginile tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți timp de 55 până la 60 de minute sau până când culegerea de lemn introdusă în tort iese curată. Se răcește timp de 30 de minute în tigaie pe grătar. Inversați pe grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Stropiți cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1
Combinați zahărul pudră cernut și 2 până la 3 linguri de suc de portocale sau lapte într-un castron mic; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Suc De PortocaleSuc De Portocale
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În1 h, 7 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista