Tort Bundt Cu Ciocolată-Banane

Tort Bundt Cu Ciocolată-Banane
Ciocolata-Banana Bundt tort este un vegetarian desert. Această rețetă face 10 porții cu 554 calorii, 7g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă, ouă, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 164 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Ciocolata Banana Bundt Tort, Banana Ciocolata Chip Bundt Tort, și Tort Bundt Cu Banane Cu Ganache De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Acoperiți tava Bundt cu spray de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Combinați untul, pudra de cacao, pudra de espresso și apa într-o cratiță medie și aduceți la fierbere la foc mediu-mare, amestecând, până când amestecul este omogen, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Hârtie De OrezHârtie De Orez
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Bateți făina, zahărul brun, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un castron mare, apoi amestecați în amestecul de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Bateți bananele și smântâna, apoi ouăle și vanilia. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
(carton Bloc)(carton Bloc)
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Răzuiți aluatul în tigaia pregătită și coaceți până când testerul introdus în centrul tortului iese curat, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Transferați tortul în raftul de răcire și răciți 10 minute, apoi inversați direct pe raft și răciți la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
7
Se presară cu zahăr de cofetari și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista