Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul White Mountain. O porție conține 541 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 65 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, praf de copt, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Gheață Albă De Munte, Cupcakes Cu Nucă De Cocos De Munte Alb, și Tort De Munte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți două tigăi rotunde de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Cerneti si masurati faina de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Tort
3
Se adaugă sare și praf de copt și se cerne din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Sare
4
Într-un castron mare, bateți scurtarea până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați zahărul treptat și bateți până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
6
Adăugați ingrediente cernute alternativ cu lapte și arome (Vezi nota bucătarului). Bateți bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
7
Bateți albușurile de ou până se înțepenesc și pliați în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
8
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când tortul revine când este ușor atins cu vârful degetului și o scobitoare introdusă în centru iese curată, 25 până la 30 de minute. Se lasă să se răcească complet înainte de îngheț.