Piept De Pui Toscan
Pieptul de pui toscan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 387 calorii, 34G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr, conserve de roșii, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Pui glazurat toscan (adaptat din Hellmann ' s Chicken Change Up), Pui Toscan, și Plăcintă Cu Oală De Pui Toscană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, sotati ceapa si ardeii in ulei timp de 4-5 minute sau pana cand sunt fragede. Se amestecă usturoiul; gatiti 1-2 minute mai mult sau pana cand legumele sunt fragede.
Aplatizați puiul la 1/2-in. grosime; așezați peste legume.
Adăugați roșiile, bulionul, oțetul, sarea, zahărul, fulgii de piper și piperul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 20-25 de minute sau până când sucurile de pui se limpezesc și sosul se îngroașă.