Topping de ceapă pentru cârnați

Topping de ceapă pentru cârnați
Toppingul de ceapă pentru cârnați este un fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă cu 5 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 80 de calorii. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Un amestec de sare, ceapă, oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 15 minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cârnați De Marmeladă De Ceapă Lipicioasă, Cârnați cu sos de ceapă lipicioasă, și Cârnați cu sos de ceapă rapidă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți ceapa în unt și ulei până se înmoaie. Se amestecă ingredientele rămase. Gatiti pana cand lichidul este absorbit, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Serviți cald.

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții5
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista