Topping De Afine

Topping De Afine
Topping de afine ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 6 și costă $2.73 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 568 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți afine, suc de lămâie, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 39%. Rețete similare includ Topping De Afine, Cel Mai Bun Cheesecake Cu Topping De Afine, și Cheesecake Cu Topping De Afine.

Instrucțiuni

1
Așezați afinele într-un vas mare și zdrobiți cu un masher de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați apă și coaja de lămâie; se fierbe la foc mic timp de 5 minute. Se strecoară fructele prin pânză de brânză, strecurătoare metalică sau Moară alimentară pentru a îndepărta pulpa și semințele; rezervați sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Într-o cratiță mare, amestecați zahărul și 4 căni de apă. Se aduce la fierbere, amestecând ocazional, până când temperatura atinge 260 grade F (125 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Adăugați suc de afine și fierbeți timp de 1 minut. Se amestecă sucul de lămâie și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Litru De Suc De Ananas, Rece1 Litru De Suc De Ananas, Rece
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
5
Se lasă să se răcească și să înghețe sau se poate după dorință.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista