Ton picant ars pe chipsuri de parmezan de busuioc cu gem de caise

Ton picant ars pe chipsuri de parmezan de busuioc cu gem de caise
O porție conține 80 calorii, 10g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 16. Dacă 32 de cenți pe porție falls în bugetul dvs., tocită picant Tunan pe busuioc parmezan chipsuri cu gem de caise ar putea fi un remarcabil fără gluten și pescatarian rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați gem de caise, ton de calitate sushi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Salată de ton ahi ahi cu vinetă de ghimbir hula + chipsuri Wonton, Usturoi Busuioc Parmezan Chipsuri, și Supă de busuioc de roșii prăjite cu chipsuri de parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați tonul cu condimente Cajun și dați deoparte. În castron mic se amestecă brânză și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Așezați linguri de amestec de brânză pe o foaie de copt căptușită cu un covor de copt din siliciu sau hârtie de ceară pulverizată cu spray antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
3
Coaceți într-un cuptor de 350 de grade timp de 6 minute sau până când brânza este topită și aurie. Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Încălziți uleiul într-o tigaie medie și gătiți tonul 2 min pe parte pentru mediu rar. Ton cu felie subțire așezați-l deasupra chipsurilor de parmezan împreună cu o bucată de gem de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De CaiseGem De Caise
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
ChipsChips
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Wild & Wilder Exhibitionist Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții16
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista