Ton Pan Bagnat
Ton Pan Bagnat este un fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 286 calorii, 20g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, ton premium, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pan Bagnat, Pan Bagnat Cu Ridiche Și Ton, și Tigaia de ton a lui Rachael Bagnat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mediu.
Combinați busuiocul și uleiul; se amestecă cu un tel.
Tăiați pâinea pe jumătate orizontal. Scoateți jumătățile de pâine de sus și de jos, lăsând o coajă groasă de 1 inch; rezervați pâinea ruptă pentru o altă utilizare. Frecați părțile tăiate ale cățelului de usturoi peste părțile tăiate ale pâinii; aruncați usturoiul.
Stropiți amestecul de busuioc uniform pe părțile tăiate ale pâinii. Lingură amestec de ton pe jumătatea inferioară a baghetei. Aranjați feliile de roșii peste amestecul de ton. Acoperiți cu jumătatea superioară a baghetei. Înfășurați bagheta umplută în folie de plastic și lăsați să stea 20 de minute.
Tăiați bagheta umplută în porții egale de 4 (3 inci).
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot]()
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Merlot a fost folosit în mod tradițional pentru a amesteca moliciunea și bogăția în amestecuri de Cabernet, dar acum a devenit unul dintre cele mai populare vinuri roșii din California. Seria de diamante Francis Coppola din 1999 Blue Label Merlot este generoasă și opulentă. Este realizat cu cantități mici de Syrah și Cabernet Sauvignon pentru a adăuga personalitate și aromatice de ridicare. Merlot este îmbătrânit în butoaie de stejar francez noi până la trei ani timp de opt luni. Aromele de fructe de pădure și plăcintă de mure din fructe ies în evidență în nas, care se integrează cu calitatea elegantă prăjită din stejar. La gust, aromele identificabile de zmeură și albastru dens, jammy fruit se combină cu structura elegantă a vinurilor pentru a susține finisajul elegant și lung. Seria de diamante Merlot din 1999 este extrem de primitoare, cu o mare bogăție și atracție; este potabilă acum sau poate fi stabilită timp de doi până la cinci ani.