Ton marinat la grătar cu balsamic Radicchio și lămâie Meyer

Tonul marinat la grătar cu balsamic Radicchio și lămâie Meyer este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 1 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 708 calorii. Pentru $11.69 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca un curs principal scump pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți radicchio, ulei de măsline, sare și pepepr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este minunat. Rețete similare sunt Salată Meyer Lemon-radicchio, Radicchio marinat Balsamic cu Ricotta proaspătă, și Balsamic-Friptură Marinată Cu Radicchio Carbonizat.
Instrucțiuni
Feliați tonul în trei paiete subțiri și marinați în vinul alb, cimbru, sare și piper. Înveliți ușor panele de radicchio în sare, piper și ulei de măsline și grătați până se înmoaie și ușor carbonizate. Gratiți pancetta până când este caramelizată și crocantă. Tăiați și dați deoparte.
Așezați radicchio într-un bol cu pancetta, măsline verzi, balsamice și o picătură de ulei de măsline și aruncați pentru a acoperi. Grătați pană de lămâie. Grătați paillardele de ton pe o parte numai până când sunt fierte până la mediu rare.
Așezați salata radicchio în centrul farfuriei, apoi adăugați tonul.
Se ornează cu o picătură de marinată și se acoperă cu lămâia la grătar.