Ton de susan ars cu sos de morcovi cu ghimbir

Ton de susan ars cu sos de morcovi cu ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,83 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 244 calorii, 30g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, semințe de susan acoperite cu wasabi, miso și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Ton prăjit cu susan cu sos de scufundare cu ghimbir-morcov, Ton prăjit cu susan cu sos de scufundare cu ghimbir-morcov, și Ton de susan ars cu sos de portocale-ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă nu aveți suc de morcovi la îndemână, puteți folosi aproximativ 3 morcovi mari și le tăiați în bucăți groase.
Puneți-le într-un blender cu 1/4 cană de apă și amestecați până se omogenizează.
Puneți pulpa într-o strecurătoare cu plasă fină peste un castron pentru a prinde sucul. Apăsați morcovul amestecat cu spatele unei linguri de lemn pentru a stoarce sucul din pulpă până când aveți 1/3 cană de suc.Folosind un blender de imersie, adăugați toate ingredientele sosului într-un castron înalt, dar lăsând afară scallionul. Se amestecă la minim până când miso se dizolvă complet.
Se toarnă în 4 feluri de mâncare pentru scufundare și se adaugă scallions în mod egal în fiecare fel de mâncare.Instrucțiuni Pentru Tonul Ars În Tigaie
Ingrediente1 / 8 cană semințe de susan acoperite cu wasabi 1 kilogram ton cu aripioare galbene de calitate sushi 2 lingură ulei de șofrănel1 lingură ulei de susan
Întindeți semințele de susan subțire pe o farfurie mică. Feliați friptura de ton dezghețată în benzi groase de 1 inch și apăsați în semințe, întorcându-vă pentru a acoperi fiecare parte.
Încălziți uleiul într-o tigaie medie sotată la foc mediu-mare. Așezați ușor bucățile de ton în tigaia fierbinte și gătiți fiecare parte până când semințele sunt aurii, aproximativ 20 de secunde pe fiecare parte.
Scoateți tonul din tigaie și așezați-l pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și lăsați să se odihnească timp de 1 minut, apoi tăiați fiecare bucată în felii groase de 1/4 inch.
Se servește cu o garnitură de ghimbir proaspăt, feliat subțire, sos de chili, wasabi și sosul de scufundare cu ghimbir-morcov.Legate De Posturi Ieftine
Salată asiatică de vită și Mango
Kebobs de vită Cilantro cu chutney de Mango
Distribuiți Mese Ieftine De Grup De Alimente
Piure de conopidă Faux-tatoes
Rețetă Ieftină De Salată De Paste Cu Ton
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Miranda Lambert County Road Merlot Wine cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Miranda Lambert County Road Merlot Vin]()
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.