Ton ars cu muștar cu cremă de șalotă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tonul cu muștar cu cremă de șalotă. O porție conține 394 calorii, 42G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $6.52 pe portie. Un amestec de sare și piper kosher, suc de lămâie, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Somon prăjit cu sos de șalotă de muștar, Fripturi de ton ars cu arțar și muștar, și Cina în seara asta: ton ars cu piper și sos de muștar de soia.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Întindeți un strat de sare de 1/2 inch într-un vas mic de copt. Aranjați șalotele pe sare și coaceți timp de 45 de minute, până se înmoaie.
Lasă să se răcească. Curățați șalotele și transferați-le într-un blender.
Adăugați smântâna, sucul de lămâie, muștarul și cimbru și piureul.
Transferați crema de șalotă într-o cratiță și condimentați cu sare și piper.
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul.
Adăugați caperele și gătiți la foc moderat până când sunt crocante, 2 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați caperele pe o farfurie. Condimentează tonul cu sare și piper și întinde cu muștarul.
Încălziți uleiul rămas în tigaie până când strălucește.
Adăugați tonul și gătiți la foc mare, rotind o dată, până se rumenesc afară și mediu-rar în interior, 2 minute pe fiecare parte.
Transferați tonul în farfurii. Încălziți ușor crema de șalotă și lingura peste pește. Împrăștiați caperele deasupra.
Se servește cu gustul de vinete și fasolea verde aburită.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.