Ton ars cu glazură de portocale-fenicul de sânge și savurați cu Năsturel sotat

Ton ars cu glazură de portocale-fenicul de sânge și savurați cu Năsturel sotat
Ton tocită cu sânge portocaliu-fenicul glazura și savura cu Nasturel sote este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. Pentru $ 2.69 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 338 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați oțet de sherry, sare și piper, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 64%. Rețete similare includ Ton ars & Năsturel cu Scallion - Ginger Relish, Fenicul, portocala de sânge și salata de năsturel, și Ton ars cu vinetă portocalie de sânge.

Instrucțiuni

1
Așezați o tigaie mică la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați semințele de fenicul și prăjiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
3
Așezați atât sucurile, cât și semințele de fenicul într-o cratiță medie și gătiți la foc mare până se reduce la 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Se ia de pe foc și se amestecă muștar și miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Încălziți tigaia sau tigaia la grătar la foc mare. Condimentați fileurile de pe ambele părți cu sare și piper și periați 1 parte a fiecărei bucăți de pește cu glazura. Gatiti glazura-partea in jos pana se rumeneste, aproximativ 2 minute. Întoarceți-vă, periați cu mai multă glazură și continuați să gătiți timp de 1 până la 2 minute pentru o coacere medie-rară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Bateți împreună sherry-ul, uleiul și sarea și piperul într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Adăugați segmentele portocalii și feniculul și amestecați pentru a combina. Condimentează cu sare și piper, după gust și pliază pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
8
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de servire.
9
Încălziți uleiul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Adăugați usturoiul și gătiți la foc mediu-mare timp de 1 minut. Aruncați în năsturel și gătiți doar până se ofilește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
11
Adăugați oțetul, aruncați și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Merlot-ul regizorului. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista