Tomate, busuioc și brânză paste coapte

Tomate, busuioc și brânză paste coapte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pastanul copt cu roșii, busuioc și brânză. Această rețetă servește 6. O porție conține 748 calorii, 30g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $ 2.29 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Un amestec de usturoi, sos pesto de busuioc, roșii conservate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Încercați Paste Cu Brânză De Roșii, Busuioc Și Capre Uscate, Paste la cuptor cu sos de roșii și brânză, și O Oală Wonder Tomate Busuioc Paste pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă la fiert și sareți apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați paste mici de coajă și gătiți pastele la al dente doneness, ceea ce înseamnă că pastele vor avea în continuare o mușcătură sau vor fi puțin mestecate. Pastele vor absorbi mai mult suc și vor continua să gătească după ce îl scurgem, așa că trebuie să fie puțin sub gătit. Cojile vor găti probabil aproximativ 9 sau 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Preîncălziți o tigaie adâncă, mare sau o oală cu sos mediu la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Așezați usturoiul pe placa de tăiere și așezați apartamentul cuțitului deasupra fiecărui cățel. Dați cu grijă usturoiului o lovitură cu palma mâinii pentru a separa cuișoarele de piei. Aruncați piei și tăiați usturoiul. Nu uitați să vă păstrați degetele ondulate sub și marginea cuțitului ascuțit, al bucătarului, înclinat ușor departe de corp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Adăugați ulei de măsline extravirgin în tigaie turnând un flux lent din acesta de două ori în jurul tigaiei. Aceasta va fi de aproximativ 2 linguri de ulei de măsline extravirgin suficient pentru a acoperi fundul tigaiei. Nu lăsați uleiul să se toarne prea repede. Căutați un flux lent și constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați usturoiul în ulei. Pentru a toca ceapa, tăiați capetele și tăiați întreaga ceapă în centru. Înfășurați jumătate și salvați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
7
Tăiați cealaltă jumătate în felii subțiri, apoi răsuciți feliile cu un sfert de tură și tocați-le din nou. Țineți vârful cuțitului pe placa de tăiere și ridicați partea din spate a cuțitului în sus și în jos peste ceapă pentru a face bucățile cu adevărat mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Adăugați ceapa tocată în usturoi și ulei. Gatiti, amestecand mult, 5 minute pana cand ceapa este moale si arata fiarta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
9
Adăugați roșiile în ceapă și amestecați. Când roșiile ajung la un balon, reduceți căldura sub sos la minim. Amestecați bucățile de busuioc pentru a le ofili. Condimentează sosul cu sare și piper, după gustul tău.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
10
Preîncălziți broilerul la înălțime și așezați un suport în centrul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
11
Scurgeți cojile de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
12
Adăugați-le într-o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
13
Adăugați sos pesto, 1 cană de brânză ricotta și o mână de Parmigiano ras. Se amestecă cu grijă și se acoperă pastele fierbinți cu pesto și brânzeturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
14
Turnați sosul fierbinte de roșii și busuioc peste paste, cât doriți. Puteți servi întotdeauna un pic în plus la masă, pentru a trece în jur. Tăiați niște brânză mozzarella cu o răzătoare și împrăștiați-o peste paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii și BusuiocSos De Roșii și Busuioc
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
RăzătoareRăzătoare
15
Adăugați și o stropire finală de Parmigiano la mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
16
Așezați caserola sub broiler în mijlocul cuptor, la 10 până la 12 inci de la căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
17
Lăsați brânza să se topească și să buleze deasupra, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista