Tomate & mascarpone Paste coace
Reteta de tomate & mascarpone Paste coace se poate face în aproximativ 1 oră și 35 de minute. O porție conține 795 calorii, 33g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $2.5 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 25 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de mozzarella, ceapă, pachet penne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este super. Încercați Pui & tomate nu-fierbe paste coace, Brânză De Roșii Alfredo Paste Coace, și Tomate, Chorizo și două paste de brânză se coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Așezați roșiile, tăiate în sus, într-un vas de prăjit și stropiți cu oțet, oregano și niște condimente. Prăjiți timp de 1 oră până se înmoaie.
Încălziți uleiul într-o cratiță, apoi gătiți ceapa timp de 5 minute până se înmoaie.
Adăugați usturoiul și gătiți încă 1 min. Când roșiile sunt gata, introduceți vârful în tigaie cu bulionul. Se fierbe timp de 5 minute, apoi se adaugă mascarpone.
Se ia de pe foc și se blitz cu un blender de mână până se omogenizează.
Între timp, gătiți pastele urmând instrucțiunile ambalajului, scurgeți-le și puneți-le deoparte într-o strecurătoare.
Încălziți grătarul la mare. Condimentați sosul și amestecați busuiocul și pastele.
Se amestecă, apoi se răstoarnă într-un vas rezistent la cuptor și se acoperă cu brânza. Grill pentru câteva minute până la aur și barbotare.