Tom și Jerry
Această rețetă servește 10. O porție conține 248 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Dacă $3.12 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Tom si Jerry ar putea fi un uimitor fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Dacă aveți scorțișoară și nucșoară, cremă de tartru, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tom și Jerry, Jerry ' s Meatloaf, și Rețetă Tom Și Jerry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați gălbenușurile de ou, zahărul, romul, scorțișoara și ienibaharul într-un castron mediu și bateți până se luminează la culoare și pufos; pune deoparte.
Așezați albușurile și smântâna de tartru într-un al doilea bol mediu și bateți până se formează vârfuri tari. Îndoiți jumătate din albușurile bătute în amestecul de gălbenușuri de ou până când sunt combinate, apoi adăugați albușurile rămase și pliați până când sunt combinate și nu rămân dungi albe.Pentru pumn: când este gata de servit, așezați aluatul într-un pumn de 3 litri sau într-un bol de servire. Turnați încet coniacul și romul și amestecați ușor pentru a combina, având grijă să nu dezumflați aluatul. Se toarnă încet laptele și apa și se amestecă ușor pentru a se combina.
Se ornează cu scorțișoară rasă și nucșoară și se servește imediat.