Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tofu și conopidă în stil Indian cu Chutney. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 320 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Dacă aveți orez basmati, ceapă, ghimbir și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Mullangi Pachadi-chutney de ridiche în stil Andhra - Chutney din India de Sud s, Tofu Copt În Stil Indian, și Conopidă-Gobi-Stil Indian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați tofu pe mai multe straturi de prosoape de hârtie. Acoperiți tofu cu mai multe straturi de prosoape de hârtie; deasupra cu o tigaie din fontă sau altă tigaie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
2
Lăsați să stea 30 de minute. Aruncați prosoapele de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
3
Tăiați tofu în cuburi de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
4
Puneți ceapa într-un robot de bucătărie; pulsează până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
5
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați semințe de muștar și chimen; gatiti 10 secunde sau pana cand semintele de mustar incep sa apara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Muștar
Chimen
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
8
Adăugați ceapa și pudra de curry; gatiti 10 minute, amestecand frecvent. Creșteți căldura la mediu-mare; gatiti 2 minute sau pana cand ceapa este aurie, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
Ceapă
9
Puneți usturoiul și ghimbirul în robotul de bucătărie; procesați până se formează o pastă netedă. Se amestecă amestecul de usturoi în amestecul de ceapă; saut 1 minut, amestecând constant. Se amestecă tofu, conopidă, 1/4 cană de apă, sare și roșii; aduceți la foc mic. Acoperiți, reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți 15 minute. Descoperiți, creșteți căldura la mediu și fierbeți 10 minute sau până când conopida este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Tomate
Usturoi
Ghimbir
Ceapă
Apă
Sare
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
10
Puneți 3/4 cană de orez pe fiecare din cele 6 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1 cană de amestec de tofu. Lingura 2 lingurite iaurt peste fiecare portie; se presara cu coriandru.