Tofu și conopidă în stil Indian cu Chutney

Tofu și conopidă în stil Indian cu Chutney
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tofu și conopidă în stil Indian cu Chutney. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 320 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Dacă aveți orez basmati, ceapă, ghimbir și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Mullangi Pachadi-chutney de ridiche în stil Andhra - Chutney din India de Sud s, Tofu Copt În Stil Indian, și Conopidă-Gobi-Stil Indian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați tofu pe mai multe straturi de prosoape de hârtie. Acoperiți tofu cu mai multe straturi de prosoape de hârtie; deasupra cu o tigaie din fontă sau altă tigaie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
2
Lăsați să stea 30 de minute. Aruncați prosoapele de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Tăiați tofu în cuburi de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
4
Puneți ceapa într-un robot de bucătărie; pulsează până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
5
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați semințe de muștar și chimen; gatiti 10 secunde sau pana cand semintele de mustar incep sa apara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
ChimenChimen
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
8
Adăugați ceapa și pudra de curry; gatiti 10 minute, amestecand frecvent. Creșteți căldura la mediu-mare; gatiti 2 minute sau pana cand ceapa este aurie, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
CeapăCeapă
9
Puneți usturoiul și ghimbirul în robotul de bucătărie; procesați până se formează o pastă netedă. Se amestecă amestecul de usturoi în amestecul de ceapă; saut 1 minut, amestecând constant. Se amestecă tofu, conopidă, 1/4 cană de apă, sare și roșii; aduceți la foc mic. Acoperiți, reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți 15 minute. Descoperiți, creșteți căldura la mediu și fierbeți 10 minute sau până când conopida este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
TomateTomate
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
ApăApă
SareSare
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
10
Puneți 3/4 cană de orez pe fiecare din cele 6 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1 cană de amestec de tofu. Lingura 2 lingurite iaurt peste fiecare portie; se presara cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
IaurtIaurt
OrezOrez
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Revista