Tofu Sacadat I
Tofu sacadat s-ar putea să fiu o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană servește 6 și costă 55 de cenți pe porție. O porție conține 67 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Allretete necesită praf de usturoi, piper măcinat, sare și tofu. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, care nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Carne De Vită Sacadat, Cowboy Stil Carne De Vită Sacadat, Carne De Vită Sacadat, Cowboy Stil Carne De Vită Sacadat, și Carne De Vită Sacadat, Cowboy Stil Carne De Vită Sacadat.
Instrucțiuni
Combinați praful de usturoi, sarea și piperul într-un castron mic.
Feliați tofu în fâșii subțiri. Frecați condimentele în fâșii de tofu. Acoperiți și dați-l la frigider timp de 2 zile.
Preîncălziți cuptorul la 115 grade F (45 grade C) sau la cea mai mică setare a cuptorului. Aliniați raftul cuptorului cu folie și așezați raftul în poziția cea mai joasă a cuptorului.
Așezați benzi de tofu direct pe folie.
Coaceți timp de 6 până la 8 ore.