Tofu pane vegan
Ai nevoie de o garnitură fără lactate, lacto ovo-vegetariană și vegană ? Tofu pane vegan ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 146 de calorii , 6 g de proteine și 11 g de grăsimi . Pentru 53 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și luați pesmet, maioneza vegană, tofu și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . 3 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 24% . Acest scor nu este atât de mare. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum pui cu tofu pane la cuptor (vegan) , pui cu tofu pane la cuptor (vegan) și tofu pane la cuptor cu sos de ciuperci Portobello .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți interiorul unui vas de copt de 9 x 13 inci cu ulei de măsline.
Amestecați maioneza și apa împreună într-un castron.
Pune pesmetul într-un castron separat.
Înmuiați felii de tofu în amestecul de maioneză; presați tofu în pesmet până când este complet acoperit.
Puneți tofu acoperit în vasul de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când tofu este complet gătit și pâinea se rumenește, aproximativ 45 de minute.