Tofu fript cu Pesto de coriandru
Tofu fript cu Pesto de coriandru este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian garnitură. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 165 calorii. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline ușor plus frunze suplimentare, zahăr, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tofu Fript, Tofu Fript, și Pesto Cu Coriandru Și Sos De Iaurt Cu Coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul și ungeți ușor o tigaie superficială ignifugă cu ulei de măsline.
Tăiați fiecare bloc de tofu transversal în 6 felii și uscați-l între mai multe straturi de prosoape de hârtie. Aranjați în 1 strat în tava de copt și periați blaturile de felii cu mai mult ulei de măsline. Se fierbe la 4 până la 6 inci de căldură, fără a se întoarce, până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
În timp ce tofu se fierbe, coriandru pur și simplu, nuci de pin, suc de lămâie, sos de pește, ulei de susan, zahăr, restul de 1/4 cană de ulei de măsline, sare și piper într-un robot de bucătărie până când este verde strălucitor și neted, aproximativ 1 minut.
Transferați tofu cu o spatulă cu fante într-un platou și serviți cu pesto de coriandru.
Pesto poate fi făcut cu 3 zile înainte și răcit într-un recipient etanș.