Tofu de porc cu Năsturel și muguri de fasole
Tofu de porc cu Năsturel și muguri de fasole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 214 calorii, 33g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 8 și costă $2.04 pe portie. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați muguri de fasole, tofu, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Tofu și ciuperci cu muguri de fasole și spanac, Edamame cu Tofu, muguri de fasole și alge marine, și Cum să gătești: varză picantă de fasole mung și tofu.
Instrucțiuni
Puneți carnea de porc într-un wok sau tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati pana cand carnea de porc se rumeneste pe toate partile, aproximativ 5 minute. Se amestecă sosul de soia, apa, ghimbirul și piperul negru; aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu, acoperiți și fierbeți până când carnea este fragedă, aproximativ 40 de minute.
Se amestecă năsturelul și mugurii de fasole și se continuă să se fierbe până se înmoaie, dar încă crocant, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Se amestecă tofu, se acoperă și se fierbe încă 5 minute.