Tofu cu piper negru și fasole verde
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Tofu cu piper negru și fasole verde ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 178 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, ulei de canolan, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară, Tofu Cu Piper Negru, și Tofu Cu Piper Negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală medie cu apă la fiert, adăugați fasole verde și gătiți până la verde strălucitor, aproximativ 3 minute.
Scurgeți și clătiți cu apă rece. Într-un castron mic, amestecați sucul de lămâie, sosul de soia și piperul, apoi lăsați-l deoparte.
Tăiați tofu în 1/2-in.- dreptunghiuri groase.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Se adaugă tofu, se presară cu zahăr și se gătește, întorcându-se ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute. Se amestecă șalotele și se fierbe până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Adăugați fasolea verde și gătiți până se încălzește, aproximativ 3 minute.
Se toarnă amestecul de soia și se amestecă pentru a acoperi.