TOCĂTURĂ de porc arsă cu sos de mere și tort de dovlecei de cartofi

TOCĂTURĂ de porc arsă cu sos de mere și tort de dovlecei de cartofi
Tocatul de porc ars cu sos de mere și tort de dovlecei de cartofi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.29 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 657 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți muștar măcinat cu piatră, cotlet de porc, ulei de semințe de struguri și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet de porc ars în tigaie cu sos de arțar și Hash de slănină de mere, Cotlet De Lamă De Porc Tăiat În Tigaie, și Cotlet de porc de țară și cartofi cu sos alb de piper negru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru prăjiturile cu dovlecei de cartofi: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Stropiți jumătățile de dovlecei cu ulei, presărați sare și piper și puneți pe o foaie de copt tăiată cu fața în sus. Prăjiți până la licitație, 45 până la 60 de minute. Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Puneți cartofii într-o oală și adăugați suficientă apă sărată pentru a acoperi. Acoperiți oala, aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți până se înmoaie, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Scurgeți cartofii și amestecați cu o furculiță sau o mașină de tocat cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
5
Măsurați 1 cană de dovlecei și 2 căni de cartofi într-un castron mare (salvați orice legume rămase pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați gălbenușurile de ou și puțină sare și piper și amestecați bine. Formați în patru prăjituri egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
7
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați puțin ulei și apoi prăjiturile și gătiți până se rumenesc pe o parte. Întoarceți și gătiți pe a doua parte până se rumenesc. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
9
Pentru Cotletele de porc și sosul de mere: încălziți sosul brun și muștarul într-o cratiță la foc mediu, amestecând pe tot parcursul. Păstrați la foc mediu-mic în timp ce gătiți cotletele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
10
Presărați Cotletele de porc pe ambele părți cu 1 lingură de sare și 1 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
11
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare până se încălzește. Adăugați uleiul și cotletele și gătiți până se rumenesc pe o parte, 5 până la 6 minute; răsturnați și gătiți pe cealaltă parte încă 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Scoateți cotletele și păstrați-le la cald.
13
Adăugați merele în tigaia cu cotlet de porc și gătiți până se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
14
Transferați merele în cratiță cu sosul brun și muștarul; amestecați și gustați pentru condimente și grosimea sosului, ajustând cu bulion de pui și sare și piper, dacă este necesar. Finalizați amestecând untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
15
Pentru a servi, așezați o prăjitură de dovlecei de cartofi pe fiecare farfurie și apoi o cotlet. Terminați cu sosul de mere și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista