Tocană picantă de Kimchi (kimchi Jjigae)

Tocană picantă de Kimchi (kimchi Jjigae)
Rețeta tocană picantă de kimchi (kimchi Jjigae) este gata în aproximativ 17 minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare coreeană. Această rețetă face 1 porții cu 499 calorii, 50g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil pentru Toamna. Această rețetă de la bapstory.blogspot.com are 36 de fani. Dacă aveți la îndemână ton, apă, ardei iute și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Kimchi Jjigae (Kimchi-Supă De Porc), Cina In Seara Asta: Kimchi Jigae (Kimchi Tocană), și Kimchi Jjigae.

Vin recomandat: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Gewurztraminer, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Union Sacre Belle de Nuit Dry Gewurztraminer cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Union Sacre Belle de Nuit Dry Gewurztraminer
Union Sacre Belle de Nuit Dry Gewurztraminer
Gew arrormrztraminer este dificil de capturat, pe viță de vie va trece de la smoală perfectă la supra-coaptă în câteva ore. Ca vin, are o lățime uimitor de largă de caracteristici pe care le poate afișa, poate fi condimentat, floral, dulce, uscat, limpede, portocaliu sau roz. Când se face bine, este un lucru de o frumusețe rară, trecătoare, care va dura zeci de ani, la fel ca amintirea unei femei frumoase întâlnită odată și dispărută.
DificultateUșor
Gata În17 m.
Porții1
Scor De Sănătate34
Revista