Tocană Picantă De Fructe De Mare Cajun

Tocană Picantă De Fructe De Mare Cajun
Tocană picantă de fructe de mare Cajun este un fel principal care servește 8. Pentru 3,47 USD pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 434 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei Cajun. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 16 ar spune că a lovit locul. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ceapă, suc de scoici, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tocană Picantă De Fructe De Mare Cajun, Tocană Picantă De Fructe De Mare Cajun, și Tocană Picantă De Fructe De Mare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o oală mare sau cuptor olandez. Gatiti carnatii pana se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Presărați făina peste cârnați și gătiți, amestecând, până se prăjește ușor și carnea este bine acoperită, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
3
Adăugați condimentul Cajun, usturoiul, ardeii și ceapa și continuați să gătiți până când legumele se înmoaie, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Adăugați sucul de scoici, roșiile și 4 căni de apă, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul oalei și creșteți căldura pentru a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți (21 Până La 25 De Conturi), Decojiți și Devenați, Cu CoziCreveți (21 Până La 25 De Conturi), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Coborâți ușor focul și fierbeți până când tocanita este îngroșată și aromele sunt amestecate, aproximativ 30 de minute. Amestecați ușor peștele și creveții. Gatiti, asigurandu-va ca tocanita nu clocoteste puternic, amestecand o data sau de doua ori, pana cand crevetii si pestele tocmai au devenit opace, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
TocanăTocană
6
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul. Se condimentează cu sare și se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
(tub Mare)(tub Mare)

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Stew funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Friptura de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Ai putea încerca Elyse Holbrook Mitchell Vineyard Cabernet Sauvignon. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 55 de dolari pe sticlă.
Elyse Holbrook Mitchell Vineyard Cabernet Sauvignon
Elyse Holbrook Mitchell Vineyard Cabernet Sauvignon
Adânc, de culoare rubiniu închis, cu aromatice explozive de mure, dud, ienibahar și kirsch. Palatul este bogat texturat cu arome mari de fructe de Coacăze Sălbatice, cassis și plăcintă de mure, împreună cu note de cola, ierburi savuroase, lemn dulce și cardamom. Acest vin este plin de corp, cu fructe frumos coapte și taninuri ferme care duc la un finisaj lung și plăcut.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Revista