Tocană de vită și fasole mexicană este un fel principal mexican. O porție conține 392 de calorii, 24 g de proteine și 16 g de grăsimi. Această rețetă servește 10 și costă 1,43 USD per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Este perfect pentru toamna. Mergeți la magazin și cumpărați carne de tocană de vită, fasole, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 8 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 52%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum tocană de fasole mexicană, tocană de vită mexicană și tocană de vită mexicană.
Instrucțiuni
1
Combinați făina, sarea și piperul într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
2
Adăugați carnea de vită, câteva bucăți o dată și agitați pentru a se acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Rumeniți carnea în loturi în ulei într-o tigaie mare; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Transferați într-un 5-qt. Care gateste incet.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Adăugați fasolea, porumbul, cartofii, morcovii, țelina și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Toppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
6
Bateți sosul de roșii, apa, condimentele pentru taco și chimenul; se toarnă deasupra. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegerile mele de top pentru tocană. Vinurile roșii puternice precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocanita de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Un vin pe care l-ați putea încerca este Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.