Tocană Mexicană De Vită
Carnea de vită mexicană este o fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 1057 calorii, 77g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.62 pe portie, această rețetă acoperă 64% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de bere lager, scorțișoară măcinată, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Încercați Tocană Mexicană De Vită, Tocană Mexicană De Vită Și Fasole, și Tocană Mexicană De Vită Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F.
Stem și semințe chiles și locul într-o oală cu stoc de carne de vită la foc mare. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe ușor pentru a se reconstitui (Vezi nota bucătarului).
Încălziți un cuptor olandez mare cu o picătură de ulei la foc mediu-mare și adăugați slănina în tigaie și amestecați până când sunt crocante.
Îndepărtați cu o lingură pliată. Se usucă carnea, se condimentează cu puțină sare și mult piper negru, apoi se adaugă la picăturile de slănină și se rumenesc uniform pentru a carameliza carnea. Rumeniți carnea în 2 loturi, dacă este necesar, pentru a nu aglomera tigaia.
Scoateți carnea și adăugați o altă picătură de ulei, dacă este necesar.
Adăugați ceapa și usturoiul și înmuiați câteva minute. Se amestecă chimenul, coriandrul, cacao, scorțișoara și cuișoarele și se amestecă pentru a prăji condimentele și a combina. Degajează tigaia cu bere și evaporă.
Într-un robot de bucătărie, curățați ardeii înmuiați și puneți cu roșii.
Se toarnă în oală, se strecoară carnea rumenită și slănina înapoi și se strecoară în miere. Acoperiți vasul și transferați la cuptor timp de 2 1/2 ore sau până când carnea se destramă cu o furculiță. Se răcește și se păstrează pentru o masă înainte. Se reîncălzește la foc mediu și se adaugă sucul de lămâie chiar înainte de servire.
Garnisiți cu smântână și frunze proaspete de cilantro și serviți cu tortilla sau orez și fasole neagră caldă.