Carnea de vită mexicană este o fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 1057 calorii, 77g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.62 pe portie, această rețetă acoperă 64% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de bere lager, scorțișoară măcinată, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Încercați Tocană Mexicană De Vită, Tocană Mexicană De Vită Și Fasole, și Tocană Mexicană De Vită Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Stem și semințe chiles și locul într-o oală cu stoc de carne de vită la foc mare. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe ușor pentru a se reconstitui (Vezi nota bucătarului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Încălziți un cuptor olandez mare cu o picătură de ulei la foc mediu-mare și adăugați slănina în tigaie și amestecați până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, Decojiți
5
Îndepărtați cu o lingură pliată. Se usucă carnea, se condimentează cu puțină sare și mult piper negru, apoi se adaugă la picăturile de slănină și se rumenesc uniform pentru a carameliza carnea. Rumeniți carnea în 2 loturi, dacă este necesar, pentru a nu aglomera tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți carnea și adăugați o altă picătură de ulei, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați ceapa și usturoiul și înmuiați câteva minute. Se amestecă chimenul, coriandrul, cacao, scorțișoara și cuișoarele și se amestecă pentru a prăji condimentele și a combina. Degajează tigaia cu bere și evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Hârtie De Orez
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Într-un robot de bucătărie, curățați ardeii înmuiați și puneți cu roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
9
Se toarnă în oală, se strecoară carnea rumenită și slănina înapoi și se strecoară în miere. Acoperiți vasul și transferați la cuptor timp de 2 1/2 ore sau până când carnea se destramă cu o furculiță. Se răcește și se păstrează pentru o masă înainte. Se reîncălzește la foc mediu și se adaugă sucul de lămâie chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoi
10
Garnisiți cu smântână și frunze proaspete de cilantro și serviți cu tortilla sau orez și fasole neagră caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.