Tocană Italiană Ușoară
Tocană italiană ușoară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 429 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați legume, conserve de roșii, cârnați și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Slow-Cooker Tocană De Chiftele Italiană Ușoară, Tocană Italiană, și Tocană Italiană De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește pansamentul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați cârnați; gătiți 8 până la 10 min. sau până la făcut, amestecând ocazional pentru a rupe în bucăți mici.
Adăugați bulion, amestecați legumele, fasolea și roșiile; se aduce la fierbere. Se amestecă macaroane; se fierbe la foc mediu 8 până la 10 min. sau până când macaroanele sunt fragede, amestecând ocazional.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casan Emma Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Casa Emma Chianti Classico]()
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.