Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați o tocană de vită măcinată cu aragaz lent. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 300 calorii. Această rețetă servește 6. 158 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de cartofi, carne de vită măcinată, cremă condensată de supă de ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Aragaz Lent Carne De Vită Stroganoff, paste de vită și brânză măcinate cu aragaz lent, și Carne de vită și fasole preferată cu aragaz lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti si amestecati carnea de vita macinata intr-o tigaie la foc mediu cu ceapa si usturoiul pana cand carnea se rumeneste complet, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Scurgeți excesul de grăsime.
3
Amestecați crema de supă de ciuperci, bulion de legume, cocktail de suc de legume, sherry și sos Worcestershire împreună într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cocktail De Suc De Legume
Cremă De Supă De Ciuperci
Fasole Verde Murată
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Adăugați amestec de carne de vită; se amestecă cartofi, porumb, mazăre, morcovi, bucăți de ciuperci, fulgi de țelină, sare, piper negru, maghiran și cimbru. Setați aragazul la scăzut, acoperiți și gătiți până când legumele sunt fragede și sosul s-a îngroșat, aproximativ 8 ore. Dacă preferați, setați aragazul la înălțime și gătiți 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De țelină
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Maghiran
1 Cană De șalote, Tocate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoi
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat