Tocană De Vită De Cidru

Tocană De Vită De Cidru
Rețeta tocană de vită de cidru poate fi făcută în aproximativ 2 ore și 15 minute. Pentru 1,26 USD pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 28G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 331 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Toamna. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați țelină, apă, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Tocană De Vită De Cidru, Tocană de vită de cidru pentru, și Tocană De Vită Cu Cidru De Mere.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, carne de vită maro pe toate părțile în ulei la foc mediu-mare; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați cidrul, oțetul, sarea, dacă doriți, cimbru și piper; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Măr Verde Mare1 Măr Verde Mare
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
3
Adăugați cartofii, morcovii, țelina și ceapa; reveniți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 30-35 de minute sau până când carnea de vită și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
4
Combinați făina și apa până se omogenizează; se amestecă în tocană. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
TocanăTocană

Vin recomandat: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Malbec

Friptura de vită poate fi asociată cu Shiraz, Cabernet Sauvignon și Malbec. Aceste vinuri roșii pline de corp sunt acompaniamentul perfect pentru tocană consistentă de vită. Radley & Finch Lazy Hare Shiraz cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Radley Și Finch Lazy Hare Shiraz
Radley Și Finch Lazy Hare Shiraz
Acest Shiraz se găsește pe partea mai ușoară a vieții. Fructele primare s-au concentrat pe spectrul roșu și un alcool perfect echilibrat pentru a adăuga vioiciune Palatului. Un partener excelent pentru tariful casual de vineri seara, burgeri gourmet rari și Favorite mexicane de casă.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate24
Revista