Tocană De Vită Cu Piper Italian (Peposo)

Rețeta tocană de vită cu piper Italian (Peposo) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $ 4.76 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 692 calorii, 61G de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână mandrină de vită dezosată, gremolata, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Peposo (Tocană De Vită Toscană Piperată), Peposo (Tocană De Porc Piperată), și Peposo-Tocană De Vițel Gătită Lent, Piperată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Carne de vită maro. Aruncați grăsimea.
Adăugați vin, conserve de roșii (inclusiv sucuri), busuioc, usturoi și 1 lingură de piper crăpat în tigaie cu carne de vită. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, până când carnea de vită este foarte fragedă când este străpunsă, 1 1/2 până la 2 ore. Îndepărtați și aruncați grăsimea.
Adăugați sare și până la 1/2 lingură mai mult piper crăpat după gust.
Lingurați mămăliga pe farfurii sau într-un castron mare de mică adâncime sau pe un platou cu margini. Cu o lingură cu fante, ridicați carnea de vită și movila pe centrul mămăligii. Măsurați sucurile de tigaie rămase; dacă mai puțin de 3 căni, adăugați apă pentru a face acea cantitate, reveniți la tigaie și aduceți la fierbere; adăugați sare după gust și turnați sucuri într-un bol de servire. Treceți sucurile de tigaie pentru a adăuga după gust.
Garnisiți tocană cu felii de roșii uscate la cuptor și gremolata.
Așezați carnea într-o tigaie cu fundul greu de 5 până la 6 litri.
Adăugați 1/2 cană de apă; acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți rapid la foc mediu până când carnea este cenușie la exterior și a făcut sucuri și grăsimi, 15 până la 20 de minute.
Descoperiți tigaia, creșteți căldura la mare și amestecați adesea până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, 15 până la 20 de minute. Reduceți căldura la mediu-mare și amestecați des până când sucurile de carne s-au caramelizat și s-au întunecat și carnea s-a rumenit în grăsimea topită, cu aproximativ 5 minute mai mult. Dacă picăturile și pelicula maro de pe tigaie încep să ardă, reduceți căldura la mediu.