Tocană de verdeață de nap este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 78 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână napi, zahăr, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca o supă foarte prietenoasă cu bugetul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este minunat. Încercați Tocană De Verdeață De Nap, Tocană De Verdeață De Nap, și Napi Verzi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În cuptorul de 4 litri, încălziți uleiul la foc mediu - mare. Gatiti sunca in ulei 5 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste usor. Se amestecă ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la minim. Acoperiți; se fierbe 25 de minute, amestecând ocazional.
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schloss Vollrads Riesling Spatlese cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.