Tocană de schior

Tocană de schior
Tocană de schior ar putea fi doar fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă pe care o căutați. O porție conține 455 calorii, 32g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 1,65 USD pe porție, primești un fel principal care servește 8. Această rețetă de la Taste of Home necesită amestec de supă de ceapă, cartofi, ulei de canolan și morcovi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este remarcabil. Skilletul schiorului, Tocană vegană Braziliană bogată cu conopidă, caju și tocană de lapte de cocos, și Tocană indiană de vară: tocană de dovleac, nucă de cocos și linte sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, carnea brună în loturi în ulei; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Transfer la un 5-qt. aragaz lent. Se acoperă cu legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
3
Combinați sosul de roșii, apa și amestecul de supă; se toarnă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Amestec De Supă Cu TăițeiAmestec De Supă Cu Tăiței
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4-1/2 până la 5 ore sau până când carnea și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegerile mele de top pentru tocană. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Friptura de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Maxville Cabernet Sauvignon cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 52 de dolari pe sticlă.
Maxville Cabernet Sauvignon
Maxville Cabernet Sauvignon
Cabernet Sauvignon are nuanțe opulente de rubin și granat, cu arome tentante de parfum, cedru și fructe întunecate coapte stratificate cu vanilie, cassis și piper negru. Finisajul este lung și bogat.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate49
Revista