Tocană de schior
Tocană de schior ar putea fi doar fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă pe care o căutați. O porție conține 455 calorii, 32g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 1,65 USD pe porție, primești un fel principal care servește 8. Această rețetă de la Taste of Home necesită amestec de supă de ceapă, cartofi, ulei de canolan și morcovi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este remarcabil. Skilletul schiorului, Tocană vegană Braziliană bogată cu conopidă, caju și tocană de lapte de cocos, și Tocană indiană de vară: tocană de dovleac, nucă de cocos și linte sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, carnea brună în loturi în ulei; scurgeți.
Transfer la un 5-qt. aragaz lent. Se acoperă cu legume.
Combinați sosul de roșii, apa și amestecul de supă; se toarnă deasupra.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4-1/2 până la 5 ore sau până când carnea și legumele sunt fragede.
Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec
Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegerile mele de top pentru tocană. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Friptura de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Maxville Cabernet Sauvignon cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 52 de dolari pe sticlă.
Maxville Cabernet Sauvignon
Cabernet Sauvignon are nuanțe opulente de rubin și granat, cu arome tentante de parfum, cedru și fructe întunecate coapte stratificate cu vanilie, cassis și piper negru. Finisajul este lung și bogat.