Tocană de roșii și harissa cu găluște de cheddar durează aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 577 calorii, 24g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 4 și costă $1.73 pe portie. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ulei de floarea soarelui, cheddar extra Matur, naut și făină de auto-creștere. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tocană de roșii-legume cu găluște de brânză Cheddar, Tocană de vită cu găluște de Cheddar, și Găluște De Roșii Cheddar.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o caserolă mare, cu capac, apoi prăjiți ceapa și țelina timp de 5 minute până se înmoaie și începe să se coloreze. Sfat în roșii și o cutie de apă, apoi amestecați harissa, dovleceii și nautul și sfărâmați în cubul de stoc. Acoperiți și fierbeți timp de 18 minute până când legumele sunt aproape fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Bouillon Cube
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Harissa
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
2
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Între timp, frecați untul în făină și praful de copt cu un vârf bun de sare, apoi amestecați brânza cu un cuțit rotund. Cu două minute înainte ca tocanita să fie gata, turnați laptele în amestecul de găluște și amestecați cu cuțitul pentru a face un aluat. Întoarceți-vă pe suprafața de lucru (nu este nevoie să o făinați), formați ușor într-un cârnați și tăiați în 8 bucăți egale. 3
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Puneți găluștele deasupra tocăniței și coaceți la cuptor timp de 15-20 de minute până devin aurii și fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegeri excelente pentru tocană. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet Sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Halter Ranch Vineyard Cabernet Sauvignon cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 37 de dolari pe sticlă.